Cafe De Kei
IJskaffee de Kei Smullen in Ugchelen.
Het landschap van de Veluwe is perfect voor het maken van fiets en wandeltochten en dan kunt u even afkoelen met een lekker ambachtelijk bereid ijsje of genieten van een van onze andere lekkernijen. In de huidige periode zijn wij alleen.
Café Spijslokaal de Kei VVV Hilversum.
Eten en Drinken. Café Spijslokaal de Kei. Café Spijslokaal de Kei. s Gravelandseweg 12 D. 1211 BS Hilversum. Plan mijn route. Leuk nieuws uit Hilversum! s Gravelandseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber. 1211 BS, Hilversum. 1211 EX Hilversum. 035-544 69 71. Maandag t/m zaterdag.
Keifestival Elke laatste zaterdag van oktober in Lichtenvoorde.
Lichtenvoorde maakt zich op voor Keifestival. LICHTENVOORDE Zaterdag 27 oktober 2018, traditiegetrouw de laatste zaterdag van oktober, staat het Keifestival weer op het programma. Het Lichtenvoordse festival maakt zich op voor haar 33e editie. Ook" dit jaar bieden we weer e. The Vault wint Kleintje Kei 2018.
Theater De Blauwe Kei.
De kaartverkoop voor Effe Relativeren, de theatershow van Kaj Gorgels, is zojuist gestart. De voorstelling is vrijdag 18 oktober te zien in De Blauwe Kei. Theaterconcert Mercy John in NPF Toren. Nagenieten van geslaagd Nationaal Theaterweekend. Terugblik op FestiDans De Masterclass.
Cafe De Kei.
Berichten over Cafe De Kei. Openingstijden van Cafe De Kei in Breda. Openingstijden Cafe De Kei Breda. 341 Cafe De Kei vestigingen gevonden in Breda. U zocht: Cafe De Kei in Breda. Hulp nodig met het vinden van Cafe De Kei in Breda?
Café-restaurant De Kei Valkenburg sluit deuren WijLimburg. Facebook. LinkedIn.
Nieuws 0 reacties. Café-restaurant De Kei is niet meer. Op oudjaarsdag sloot het etablissement aan het Theodoor Dorrenplein in Valkenburg haar deuren. Het bedrijf werd in 1955 gestart door de opa van huidig eigenaar Albert Kusters die met zijn vrouw Ingrid de zaak runde.
Eetcafé De Kei Hilversum De lekkerste spareribs van t Gooi.
Alles dagvers en met veel smaak en liefde bereidt en afgestemd op de seizoenen. Eetcafé De Kei gelegen aan de s Gravelandseweg in Hilversum is een internationaal eetcafé-plus. Dit wil zeggen dat je bij eetcafé De Kei typische eetcafé gerechten vindt zoals saté en Hollandse biefstuk, maar ook wekelijks wisselende specials.
Nieuwe eigenaar eetcaf De Kei.
Nieuwe eigenaar eetcaf2013265929; De Kei. 1 oktober 2014. Eetcafé De Kei in Hilversum is overgenomen door Gijs Vermeulen. Deze bekende horecaondernemer is tevens eigenaar van Eetcafé De Heeren in Loenen en. Brasserie De Daemes in Loosdrecht. Van bruine kroeg naar eetcafé.
KEI de kei valkenburg cafe de kei breda.
Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Cafe De Kei Breda Noord-Brabant KROEGEN. Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Cafe De Kei vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer 31 of aan de email adres van het bedrijf Cafe De Kei sturen.

Contacteer ons

Resultaten voor Cafe De Kei