de kei woningbouw
Woonstichting De Key Startpagina Facebook.
Ik was studentenflat Uilenstede gewend waar je makkelijker studenten van andere eenheden tegen komt op feestjes of in de gezamenlijke kroeg. Omdat ik de beschikking had over een nieuwe geluidsset leek het mij leuk om iets te organiseren voor ons wooncomplex.
Key
Woning kopen? Woningaanbod van De Key.
Jan Boterenbroodstraat 72 1019 GK, Amsterdam. 3 kamers 54 m. Bekijk deze woning. Loenermark 596 1025 VA, Amsterdam. 4 kamers 97 m. Bekijk deze woning. Slikkerveerstraat 15 1107 VJ, Amsterdam. 3 kamers 67 m. Bekijk deze woning. Over De Key.
Key

Woonstichting De Key draagt bij aan de dynamiek van de stad door binnen en net buiten de Amsterdamse ring A10 mensen de kans te bieden om hun eerste stappen te zetten op de woningmarkt. Woonstichting De Key is een woningcorporatie met ruim 37.000 verhuureenheden in Amsterdam, Diemen en Zandvoort.
Key
Woonstichting Lieven de Key in Amsterdam Woningbouw Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Door verder gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies voor de doeleinden zoals beschreven in onze privacy en cookieverklaring. Telefoonboek de Telefoongids van Nederland. De afgelopen 24 uur heeft telefoonboek.nl 116.266 zoekopdrachten verwerkt!
Key
Heldoorn Ruedisulj Architecten bna woningbouw.
Key
Woonstichting De Key, Amsterdam Woningcorporaties.nl.
De Fihuma Groep heeft een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van isolatie, dakgrind, bodemafsluiting, daksloopwerk. Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners. Mobiel parkeren via sms, app en internet! Laatste nieuws uit de woningbouw.
buffel schedel

Contacteer ons

Meer resultaten voor de kei woningbouw