kei groningen
KEI-week Wikipedia.
2 3 Naast het algemene KEI-programma, dat georganiseerd wordt door de Stichting KEI, vinden er tijdens KEI-week nog andere activiteiten van verscheidene studentenorganisaties uit Groningen plaats. Voor de meeste studentenverenigingen is de KEI-week de enige periode waarin nieuwe leden worden aangenomen.
grijs worden tegengaan
Zo kun je als Stadjer meeliften met de KEI-week RTV Noord.
Het is de traditionele grootschalige meezingavond van de KEI-week, waar ongetwijfeld nummers langskomen die je elke avond in de kroeg hoort: Grease, het verzamelde werk van Guus Meeuwis, Meatloaf, maar ook dat ene nummer dat elke student in Groningen kan meezingen en meevoelen: Het gras van het Noorderplantsoen.
Airbnb
KEI-week 2018 GroningenLife.
Voor de enthousiaste KEI-loper zijn er natuurlijk ook genoeg momenten om kennis te maken met alle facetten van het studeren in Groningen. Tijdens de KEI-parade wordt je overspoeld met alle verenigingen waar je bij kan en op KEI to your future worden alle mogelijkheden om een ondernemende student te zijn voorgelegd.
grote fotolijsten
KEI-week Groningen Startpagina Facebook.
SOG Studenten Organisatie Groningen. Evenementen in Groningen. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Plaatsen Groningen Overig Evenement KEI-week Groningen. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Laat anderen weten wat je ervan vindt. 6 juni 2018. 20 augustus 2017. Kei week is fantastisc h!
eliquid
KEI-week 2018 Introductieweek Groningen Programma.
Je maakt in deze dagen kennis met medestudenten en alle leuke activiteiten en mogelijkheden van de stad Groningen. 13 augustus 2018. Tot en met. 17 augustus 2018. Tijd tot start. Programma KEI-week 2018. Let op: onderstaand zie je de voorlopige samengevatte agenda voor de introductieperiode. Aan deze programma informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor de volledige en actuele agenda op de website van de introductiecommissie link rechtsbovenin. 13 augustus 2018. Om 10 uur begint de daginschrijving op het Broerplein. Hierna kun je naar de informatiemarkt of Sit and See of Get a Room! op de Vismarkt. Om 17 uur begint het diner bij de KEI-leiders, zo kun je s avonds laat door op de Grand Opening. 14 augustus 2018. De dag begint met om 12 uur de KEI-picknick in het Stadspark. Op het middagprogramma staat het KEI to your Future.
KEI-week Groningen Startpagina Facebook.
Rabobank Stad en Midden Groningen. Plaatsen Groningen Overig Evenement KEI-week Groningen. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Aanbevelingen en recensies. Aanbevolen door 1 persoon. Kei week is fantastisch!
KEI-week 2018 Introductieweek eerstejaars studenten in Groningen.
Waar kan ik slapen tijdens de KEI-week? Als je nog geen kamer hebt gevonden in Groningen is het heel erg makkelijk om te blijven slapen in Groningen tijdens de KEI-week. Stichting KEI biedt speciale slaapzalen waarvoor je je kunt aanmelden.

Contacteer ons

Op zoek naar kei groningen?