zorgboerderij de kei
zorgboerderij KEI Startpagina Facebook.
Wakker worden en vanuit je slaapkamer ruim dertig ooievaars zien. Wat voorspelt dat ook al weer? bij de opmerkingen zitten nog foto's. zorgboerderij KEI heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd bij zorgboerderij KEI. Ge G spo G ns G ord G.
sim only simyo ervaringen
Openingstijden De Tuinenier de Kei in Leeuwarden.
De vestiging van Zorgboerderij de Bijenhof die het meest in de buurt ligt van de aan de de Kei is de Zorgboerderij de Bijenhof aan de Willem Loreweg 20. Meer tuin en landschap in Leeuwarden Bedrijven in de buurt van De Tuinenier de Kei in Leeuwarden.
fulfillment
KEI contact.
Dat is ontwikkeld door de Federatie Landbouw en Zorg. Dat keurmerk kun je krijgen, als je een goed kwaliteitssysteem hebt, waarmee je kunt laten zien dat je een professionele zorgboerderij bent. Elke boerderij zet zelf op papier welke regels en procedures er worden gebruikt.
goedkope fotolijsten
Actief in Tiel: Organisaties.
We zoeken daarvoor iemand die mee wil gaan en de deelnemers helpt bij hun bezigheden spelen, activiteiten, corvee. Je slaapt met ons op de camping in een trekkershut met drie of vier deelnemers. Geplaatst door: zorgboerderij KEI. Bekeken: 494, nog geen reacties.
eliquid
Multi-Culti Moestuin Zorg en ondersteuning in Tiel 2015.
Zorgboerderij KEI biedt dagbesteding voor jong en oud. Behalve de dagbesteding voor volwassenen met een beperking hebben we mogelijkheden voor vrijwilligers, mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, of mensen die er even uit moeten om bijvoorbeeld de mantelzorgers even te ontlasten.
Hobbyboerderij KEI CJG Tiel.
Onze boerderij biedt een beschutte omgeving, waarin plaats is voor jong en oud. Behalve de dagbesteding voor volwassenen met een beperking hebben we mogelijkheden voor vrijwilligers, mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, of mensen die er" even uit" moeten om bijvoorbeeld de mantelzorgers even te ontlasten.
KEI voor wie z'n' steentje wil bijdragen.
Als u dit te zien krijgt blijkt daaruit dat uw browser dan niet doet. Het spijt ons dat u niet optimaal van de site kunt genieten, maar via deze link krijgt u in elk geval toegang tot de belangrijkste delen van de site.

Contacteer ons

Resultaten voor zorgboerderij de kei