zorgboerderij de kei
Hobbyboerderij KEI CJG Tiel.
Onze boerderij biedt een beschutte omgeving, waarin plaats is voor jong en oud. Behalve de dagbesteding voor volwassenen met een beperking hebben we mogelijkheden voor vrijwilligers, mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, of mensen die er" even uit" moeten om bijvoorbeeld de mantelzorgers even te ontlasten.
sparen kinderen
Zorgboerderij Kei in Wadenoijen De Telefoongids.
plaats als eerste een review. Besloten Vennootschap BV Datum oprichting. Adviesbureau Kei B.V, IeK Idee en Kans, KEI, TrichtGroep, Zorgboerderij KEI, Adviesbureau Kei Producten en diensten. Organisatie-adviesbureaus KvK uittreksel en bedrijfsprofiel. Uw bedrijf toevoegen. Uw vermelding aanpassen. Adverteren op detelefoongids.nl.
uitvaartzorg
KEI contact.
Dat is ontwikkeld door de Federatie Landbouw en Zorg. Dat keurmerk kun je krijgen, als je een goed kwaliteitssysteem hebt, waarmee je kunt laten zien dat je een professionele zorgboerderij bent. Elke boerderij zet zelf op papier welke regels en procedures er worden gebruikt.
Zoekmachine Marketing Bureau
Openingstijden De Tuinenier de Kei in Leeuwarden.
De vestiging van Zorgboerderij de Bijenhof die het meest in de buurt ligt van de aan de de Kei is de Zorgboerderij de Bijenhof aan de Willem Loreweg 20. Meer tuin en landschap in Leeuwarden Bedrijven in de buurt van De Tuinenier de Kei in Leeuwarden.
koala baby hangmat
KEI voor wie z'n' steentje wil bijdragen.
Als u dit te zien krijgt blijkt daaruit dat uw browser dan niet doet. Het spijt ons dat u niet optimaal van de site kunt genieten, maar via deze link krijgt u in elk geval toegang tot de belangrijkste delen van de site.
makelaar steenwijk
zorgboerderij KEI Startpagina Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van zorgboerderij KEI op Facebook.
Multi-Culti Moestuin Zorg en ondersteuning in Tiel 2015.
Zorgboerderij KEI biedt dagbesteding voor jong en oud. Behalve de dagbesteding voor volwassenen met een beperking hebben we mogelijkheden voor vrijwilligers, mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, of mensen die er even uit moeten om bijvoorbeeld de mantelzorgers even te ontlasten.
Actief in Tiel: Organisaties.
We zoeken daarvoor iemand die mee wil gaan en de deelnemers helpt bij hun bezigheden spelen, activiteiten, corvee. Je slaapt met ons op de camping in een trekkershut met drie of vier deelnemers. Geplaatst door: zorgboerderij KEI. Bekeken: 610, nog geen reacties.
Zorgboeren.nl: zorgboerderij Kei Wadenoijen.
We zijn geen echte productieboerderij: natuurlijk is het belangrijk dat het dagelijkse werk gedaan wordt, maar verder is er heel veel ruimte om te ontdekken waar je zelf een KEI in bent en daarmee aan de gang te gaan. Verder staan we midden in de maatschappij en verwachten we van iedereen die bij ons werkt dat hij/zij met ons samen de wereld in wil trekken om overal een steentje bij te dragen. Jaar van opening. Wij zijn in 2007 als zorgboerderij gestart.

Contacteer ons

Zoeken naar zorgboerderij de kei