camping de kei castricum
Boerencamping aan zee MiniCampingCard Boek met korting!
Boerderijcamping De Kei. Boerencamping De Kei ligt in Castricum. Bij de boerencamping lopen de koeien nog vrij rond in de wei. Ook is de zee niet ver weg, want de camping ligt vlakbij het strand. Kinderen kunnen er op de camping een boerenhulpdiploma halen.
sparen voor je kind
Boerencamping De Kei in Castricum Noord Holland aan de kust.
U bent op boerencamping De Kei in Castricum te gast bij de familie Res. De camping is gelegen op een gecombineerd bloembollen en veehouderijbedrijf. Het kampeerterrein ligt beschut en biedt plaats voor 15 caravans of grote tenten waarbij een kleine tent geplaatst mag worden.
SEO optimalisatie
Campings Noord Holland Kampeer-Boulevard.nl.
Minicamping Pensionstal de Zon. Minicamping de Hooiberg. Boerencamping de Kei. Minicamping Ormsby Field. Camping Hoeve Axel. Camping de Hoek. Camping de Krim. Boerderijcamping Nieuw Breda. Camping de Robbenjager. Camping de Sluftervallei. Camping Hoeve de Volharding. Minicamping Astrid Texel. Camping de Driehoek.
uitvaartverzorging
Castricum, Camping De Kei Campingsbekijken.nl.
Bovenkarspel, Camping Broekerhaven. Bovenkarspel, Camping De Gouwe Stek. Breezand, Camping Tulpenweide. Callantsoog, Camping De Nollen. Callantsoog, Minicamping Zeeman. Castricum, Camping De Kei. Castricum Limmen, Minicamping De Tien Morgen. Castricum Limmen, Camping De Westert. Egmond aan de Hoef, Camping De Tuintjes.
nederlandse goochelaar
Spam IP-adres: geen toegang beeldbank.
Homepage OC Winkels/bedrijven in Castricum Spam IP-adres. Spam IP-adres: geen toegang beeldbank. Het IP-adres van de computer waarvan u momenteel 190122-003523: gebruik maakt 62.213.244.243 staat geregistreerd als.: ongewenste bezoeker op de interne ZCBS-toegangslijst. U kunt zodoende helaas geen gebruik maken van deze beeldbank.
piston koffiemachine
De Kei, Castricum Boerderijcamping.
Zoeken op de kaart. Nederland / Noord-holland / Castricum. In onze recreatieruimte kunt u nu bij slechter weer ook binnen iets ondernemen: spelletjes spelen, lekker spelletjes doen, zoals Keezen met een clubje, of internetten. s Avonds hebben we vaak de houtkachel aan, zodat u nog lekker lang buiten kunt zitten. Gezellig samen rond het vuur, met een borreltje erbij. Wat wil een mens nog meer? In april mei, staan de bollenvelden hier prachtig in bloei. Een genot om er langs te fietsen. Kalfjes worden gedurende het hele jaar geboren, maar de meeste toch wel in juli, augustus en september. In juli en augustus zijn we ook druk bezig met de verwerking van de bloembollen: rooien, trillen, pellen, sorteren en tellen. Natuurlijk moeten de koeien ook twee keer per dag gemolken worden en de kalfjes gevoerd. Dit zijn activiteiten die kinderen en ouders meestal erg leuk vinden om te zien en om zelf ook te doen. De kinderen kunnen een Boerenhulp" diploma" verdienen met allerlei klusjes. In het hoogseizoen zijn er altijd veel gezinnen met kinderen. In het voor en naseizoen krijgt u korting bij verblijf langer dan 5 dagen, en is het heerlijk rustig op de camping.
daklekkage utrecht
Evenementen van OSV de Lamantijn.
Vanaf 6 juni is het weer tijd om de maandagavonden op verschillende locaties buiten te duiken. Net als vorig jaar komt er in de week voor de duik een mail met de locatie. We verzamelen om 19.30 uur op de locatie.
Contact met boerencamping de Kei Boerencamping de Kei.
De GPS coördinaten van onze camping.: 52.545939 4.692286, 523245.4 N 44132.2 E. of toets de postcode 1902 LA 1 op uw navigatie in. U kunt onze camping ook via de Korte Brakersweg in Castricum bereiken., De Kei op Google Earth.
Boerencamping de Kei VVV Hart van Noord-Holland.
Boerencamping de Kei. Onze camping ligt net buiten Castricum op een veilige afstand van de doorgaande weg N203 Uitgeest Limmen en vlakbij het strand. Zowel per fiets als auto goed te bereiken. Naast de camping hebben we nog een melkveebedrijf en een bollenbedrijf.

Contacteer ons

Zoeken naar camping de kei castricum