taverne de kei
dure taverne Reizigersbeoordelingen De Kei TripAdvisor.
Stel rdr82 een vraag over De Kei. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. 29 november 2015 beoordeeld. Gezellig en lekker. Dit is een taverne aan de vlieghaventje voor zweefvliegers e.d.
sparen rente
Taverne De Kei Jennen Rudy in Balen.
Sorry, maar sommige delen van de Airbnb-website werken niet goed als JavaScript is uitgeschakeld. Opslaan in lijst. Opslaan in lijst. Taverne De Kei Jennen Rudy. Restaurant in Balen. Wat Airbnb-verhuurders zeggen. omdat je ook een mooi uitzicht hebt op de optrekken van de zweegvliegers.
uitvaart
Taverne de Kei Gemeente Balen.
Taverne de Kei. Taverne de Kei. Wij verwelkomen u graag in onze taverne, ons restaurant. Je kan hier genieten van leuke activiteiten zoals onze mooie wandelroute Het Mostpad. Verder kan u natuurlijk altijd genieten van de zweefvliegactiviteiten mits mooi weer vanop ons gezellig terras.
clown
Taverne De Kei, 17e Eskadrille Licht Vliegwezenlaan 8, Balen 2019.
Taverne De Kei. Taverne De Kei. Taverne De Kei in Balen, gelegen vlak aan het vliegveld van Keiheuvel en omringd door het recreatiedomein De Most. Taverne De Kei in Balen, gelegen vlak aan het vliegveld van Keiheuvel en omringd door het recreatiedomein De Most.
siemens wasmachine
Taverne De Kei Startpagina Balen, Antwerpen, Belgium Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van Taverne De Kei op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Taverne De Kei op Facebook. Nieuw account maken. Taverne De Kei. Belgisch restaurant in Balen, Antwerpen, Belgium. 4.6 van 5 sterren.
zuidstad makelaars
Taverne De Kei Balen Openingsuren 17 Esk. Licht Vliegwezenlaan 8.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren Taverne De Kei Balen. Taverne De Kei in Balen is momenteel gesloten. Taverne De Kei Balen. Licht Vliegwezenlaan 8. 2490 Balen Tel: 014 81 25 21. Deze week: 21 jan. Volgende week: 28 jan.
De Kei Taverne-Restaurant, BALEN Tel: 014812. Restaurants goudengids.be.
2490 BALEN ZEVENTIEN ESKADRILLE LICHT VLIEGWEZENLAA 8. 014 81 25 21 014 81 25 22. 6 juli 2010. In taverne de kei in balen kan je altijd wel lekker eten van klein snackje tot uitgebreide menu, ze hebben echt wel een ruim aanbod.
RESTO. Taverne De Kei Balen Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Taverne De Kei. 10/04/2013 om 0300: Print Corrigeer. BALEN Elke Rondom zet een horecazaak uit de buurt in de kijker. Open sinds: 1993. Eigenaar/Uitbater: Chris Huybreckx. Prijsklasse: Voorgerecht: 370-15, euro Hoofdgerecht: 15-235, euro Dessert: 25-75, euro Wijnen fles: 18-37 euro.
dekei.
Welkom op onze website van Taverne De Kei in Balen omringd door het recreatiedomein De Most. U kan hier informatie vinden over onze taverne en over onze activiteiten zoals onze mooie wandelroute Het Mostpad. Verder kan u genieten van de zweefvliegactiviteiten, mits mooi weer, vanop ons gezellig terras gelegen vlak aan het vliegveld van Keiheuvel.

Contacteer ons

Zoeken naar taverne de kei