KEI-week
KEI-week 2018 GroningenLife.
Foto / Video. Al vijftig jaar een traditie in Groningen: de KEI-week! Elk jaar is het een week lang feest in de stad tijdens de grootste introductieweek van Nederland, waar meer dan 5000 nieuwe studenten kennis maken met de Groningen én elkaar.
klantenkaarten app
Zo kun je als Stadjer meeliften met de KEI-week RTV Noord.
Het is de traditionele grootschalige meezingavond van de KEI-week, waar ongetwijfeld nummers langskomen die je elke avond in de kroeg hoort: Grease, het verzamelde werk van Guus Meeuwis, Meatloaf, maar ook dat ene nummer dat elke student in Groningen kan meezingen en meevoelen: Het gras van het Noorderplantsoen.
begrafenisonderneming
KEI-week Wikipedia.
2 3 Naast het algemene KEI-programma, dat georganiseerd wordt door de Stichting KEI, vinden er tijdens KEI-week nog andere activiteiten van verscheidene studentenorganisaties uit Groningen plaats. Voor de meeste studentenverenigingen is de KEI-week de enige periode waarin nieuwe leden worden aangenomen.
clown
KEI-week Groningen Startpagina Facebook.
12 september 2017. Wat is de KEI-week. BUKU: Altijd en overal toegang tot alle studieboeken, voor een vast bedrag per maand. Geen kilos boeken meer meesjouwen en toch altijd je boeken bij je hebben: dat kan vanaf nu met BUKU!
slotenmaker den haag
KEI-week @KEIweek Twitter.
@ KEIweek wordt niet gedeblokkeerd door Tweets te bekijken. Ja, profiel bekijken. KEI-week volgt nu. KEI-week @ KEIweek 20 aug. I added a video to a @ YouTube playlist http//: youtu.be/WRgS8pNcVUIa I dare you to be aware of Stadjer Student.
makelaar groningen
KEI-week Groningen Startpagina Facebook.
Het aanbod in BUKU is op dit moment vooral interessant voor economisch/bedrijfskundig gerelateerde hbo-studies, maar groeit snel. Daarnaast staan er ook gratis boeken in de bibliotheek. Check je boeken op www.buku.io en maak je gratis account aan! KEI-WEEK 2018 OFFICIAL AFTERMOVIE.
bjornd makelaardij
KEI-week 2018 Introductieweek eerstejaars studenten in Groningen.
Wil je de KEI-week van de andere kant meemaken? Klik dan hier voor meer informatie over de verschillende crews en hoe je je kunt aanmelden. Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de KEI-week 2018! VANAVOND: KEI-week 2018 Reünie!

Contacteer ons

Resultaten voor KEI-week