de kei hilversum
Café Spijslokaal De Kei Hilversum Oozo.nl.
De onderneming Café Spijslokaal De Kei is gevestigd op s-Gravelandseweg 12D te Hilversum en is actief in de branche cafés. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 32113593 en is gelegen in Langgewenstbuurt in de gemeente Hilversum.
Nieuwe eigenaar eetcaf De Kei.
Nieuwe eigenaar eetcaf2013265929; De Kei. 1 oktober 2014. Eetcafé De Kei in Hilversum is overgenomen door Gijs Vermeulen. Deze bekende horecaondernemer is tevens eigenaar van Eetcafé De Heeren in Loenen en. Brasserie De Daemes in Loosdrecht. Van bruine kroeg naar eetcafé.
Verloskunde Tergooi Hilversum Blaricum Almere Gynaecologen.
En dan de onderzoeken zoveel mogelijk in één dag organiseren. Binnen de gynaecologie liggen hier mogelijkheden. Dat past ook prachtig in de plannen om van locatie Hilversum een modern ziekenhuis voor dagbehandelingen te maken. Hier help ik graag aan mee.
Dit zijn de finalisten van de Zilveren Kei 2018 Hilversum.
Het eindwerk van de finalisten vormt samen de Zilveren Kei expositie 2018. De prijsuitreiking wordt bijgewoond door wethouder Wimar Jaeger die het belang van kunst en cultuur in Hilversum zal onderbouwen. Annegien Schilling, de 18 jarige fotografe bekend van Instagram, zal de publieksprijs uitreiken.
Huizen te koop en te huur in Hilversum DE KEI MAKELAARDIJ.
0 woningen gevonden Sorteer op: Nieuwste boven. Resultaten per pagina.: 12 24 48 96. Amersfoort Ermelo Hoogland Soesterberg Utrecht. DE KEI MAKELAARDIJ. Oude Fabriekstraat 2. 3812 NR Amersfoort. 033 432 80 26. Copyright DE KEI MAKELAARDIJ 2017-2019 Disclaimer Privacy Contact.
Café Spijslokaal de Kei VVV Hilversum.
Café Spijslokaal de Kei. s Gravelandseweg 12 D. 1211 BS Hilversum. Plan mijn route. Leuk nieuws uit Hilversum! s Gravelandseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber. 1211 BS, Hilversum. 1211 EX Hilversum. 035-544 69 71. Maandag t/m zaterdag. Wij zijn gevestigd in het Live" Hilversum" paviljoen op het plein.
De Kei in Hilversum Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Hilversum /. De Kei in Hilversum. s-Gravelandseweg 12D 1211 BS Hilversum Nederland Kaart.
de kei hilversum.
De 13.000 kg wegende kei werd in 1916 door Lambertus Higler opzichter van de gemeente Hilversum gevonden op Westerheide bij de Aardjesberg, bij de aanleg van een fietspad van de Crailosebrug naar het Sint Janskerkhof in Laren. De Kei in Hilversum Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
De Kei van Hilversum. Foto van Hilversum, Noord-Holland TripAdvisor.
Profiel Lid worden. Dingen om te doen. Beste van 2019. Inloggen Lid worden. De Kei van Hilversum. Foto van Hilversum, Noord-Holland. Foto van Hilversum: De Kei van Hilversum. Filter foto's' op Alle 3137. Restaurants / eten 287. Geef een waardering.:

Contacteer ons

Resultaten voor de kei hilversum