de kei deventer
De Flint Home.
De Flint is een van de weinige basisscholen in Deventer die groeit. We hebben hiervoor qua huisvesting en organisatie voldoende ruimte en capaciteiten. We verwelkomen daarom ook de gezinnen die zich vestigen in de wijk Steenbrugge. Ouders die belangstelling hebben voor onze school zijn van harte welkom om de school te komen bekijken.
abn amro sparen
Gymzaal Kei13 Wijkwinkel Deventer.
Slecht Matig Neutraal Goed Uitstekend Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? Ja Nee Selecteer een of meer van de onderstaande opties. Ik heb meer informatie nodig De informatie is niet correct De pagina is moeilijk te begrijpen Toelichting.
online marketing deventer
Mijke Verweij.
Uw vraag wordt net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via telefoon of in de spreekkamer. Online een vraag stellen via de app Dokter Dichtbij. Aan MijnGezondheid.net is voor praktijken in de regio Deventer ook een handige app gekoppeld: Dokter Dichtbij.
slotenmaker den haag
Kei13 wat is Kei13.
Eén plek, voor alle kinderen. Dat is Kei13, hét centrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar, in de wijk Keizerslanden in Deventer. Een prachtig nieuw gebouw van de gemeente Deventer en Woonbedrijf ieder1, helemaal afgestemd op de kinderen en hun ouders.
personal training deventer
IBS De Steenuil Kindcentrum KEI13 Wezenland 582 Deventer.
Een dagje op IBS De Steenuil. IBS De Steenuil. 7415 JM Deventer. 0570 62 54 41. Missie en visie. Sporten en bewegen. Een positieve school. Schoolgids De Steenuil. Afspraak maken voor een rondleiding? IBS De Steenuil valt onder stichting Quo Vadis.
bosch wasmachine
Deventer GGD IJsselland.
Looweg 33c, 7437 RP in Bathmen. KEI 13: Wezenland 582F, 7415 JM Deventer. Gezondheidscentrum Spikvoorde: M.C. Escherweg 4d, 7425 RJ Deventer. Deventer Stad in gezondheidscentrum De Hoge Hond: Schurenstraat 8A, 7413 RA Deventer het consultatiebureau op deze locatie is op 8 januari 2018 van start gegaan en was daarvoor gevestigd aan de H.J.P.
Logopedie de Kei Deventer Logopedie.:
Nu ook in Deventer! In de Kei bent u van harte welkom bij Logopedie direct. Hier vindt u de enige HCA gecertificiceerde logopedistes van Deventer! Zonder afspraak kunt u voor logopedie in Deventer terecht bij Logopedie Direct in de Kei.
Kei13 home.
7415 JM Deventer. wat is Kei13. Sam en ko. Welkom op de website van Kei13, hét centrum voor kinderen van 0 13 jaar en hun ouders! Kei13 is gebouwd op de grens tussen de wijk Keizerslanden en de nieuwbouwwijk Steenbrugge en is speciaal gebouwd voor de kinderen en ouders van deze twee wijken.

Contacteer ons

Meer resultaten voor de kei deventer