ltc de kei
L.T.C. De Kei.
Terug naar verenigingszoeker. 9 banen Groot Kunstgras Smashcourt Tenniskids. 7131 TE LICHTENVOORDE. info@ltcdekei.nl overdag 0031 544 37 38 13 avond 0031 544 37 38 13 http//www.ltcdekei.nl/.: Tennispark LTC de KEI. 7131 TE LICHTENVOORDE. Telefoon: 0031 544 37 45 29 Postadres.
kosten
L.T.C. De Kei Uniek Sporten.
Alle sporten van deze sportaanbieder. Tennis LTC de Kei Kerkhoflaan 3 Lichtenvoorde. Uniek sporten op Twitter. Uniek sporten op Facebook. Uniek sporten op Youtube. Uniek sporten op Instagram. De iPhone app van Uniek sporten iOS app. De Android app van Uniek sporten Android app.
social influencers amsterdam
LTC De Kei Startpagina Facebook.
Het aanstaande Porskamp Open loopt al goed vol, maar we kunnen nog wel aanmeldingen gebruiken voor de hogere categorie├źn. Niet meer twijfelen, maar snel inschrijven! Laatste dag van inschrijving is 27 oktober. LTC De Kei heeft het bericht van Kei-Fit Lichtenvoorde gedeeld.
hema
Tennisvereniging LTC De Kei in Lichtenvoorde De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Sportclub in Lichtenvoorde. Tennisvereniging Ltc De Kei. Eigenaar van dit bedrijf. Tennisvereniging LTC De Kei in Lichtenvoorde. Kerkhoflaan 3, 7131TE, Lichtenvoorde. Beoordeel dit bedrijf. Tennisvereniging LTC De Kei. 0544-374529 Toon nummer. Is dit uw bedrijf?
wasdroger
LTC De Kei Samen in Oost Gelre.
LTC De Kei. Tennisvereniging LTC de KEI te Lichtenvoorde is in 1957 opgericht. De afkorting LTC staat voor Lawn Tennis Club. Het tennispark is eigendom van de vereniging, dat volledig draait op het initiatief en het enthousiasme van haar leden.
Elna Classic Tennis bij 60 jarige LTC De Kei.
LICHTENVOORDE Het 60-jarig bestaan van de Lichtenvoordse Tennisclub LTC De Kei werd gevierd met een mooi programma voor de leden. Zondag 18 juni stond in het teken van Classic Tennis, waarbij de dresscode classic white, klassiek wit, werd gehanteerd. Tijdens het jubileumweekend kwam de jeugd op zaterdag 17 juni volop aan hun trekken, s avonds was het feest bij LTC De Kei voor volwassen leden.
Tennisver. LTC de KEI Home.
Hier vindt u alle info van tennisvereniging LTC de KEI. Wilt u als LTC de KEI tennislid in kunnen loggen op deze site en heeft u nog geen gebruikersnaam, vraag dan uw gebruikersnaam aan bij de met vermelding van uw bondsnummer.

Contacteer ons

Resultaten voor ltc de kei