ltc de kei
L.T.C. De Kei Uniek Sporten.
Alle sporten van deze sportaanbieder. Tennis LTC de Kei Kerkhoflaan 3 Lichtenvoorde. Uniek sporten op Twitter. Uniek sporten op Facebook. Uniek sporten op Youtube. Uniek sporten op Instagram. De iPhone app van Uniek sporten iOS app. De Android app van Uniek sporten Android app.
zilvervloot sparen
LTC De Kei Startpagina Facebook.
Organisatie Porskamp Open dankt iedereen voor een hele plezierige en sportieve week! LTC De Kei heeft 8 nieuwe foto's' toegevoegd. 18 januari om 0217.: G-tennis bij LTC de Kei, iedere week lekker een uurtje tennissen voor mensen met een beperking.
uitvaartverzorger
L.T.C. De Kei.
Terug naar verenigingszoeker. 9 banen Groot Kunstgras Smashcourt Tenniskids. 7131 TE LICHTENVOORDE. info@ltcdekei.nl overdag 0031 544 37 38 13 avond 0031 544 37 38 13 http//www.ltcdekei.nl/.: Tennispark LTC de KEI. 7131 TE LICHTENVOORDE. Telefoon: 0031 544 37 45 29 Postadres.
nederlandse goochelaar
LTC De Kei Samen in Oost Gelre.
LTC De Kei. Tennisvereniging LTC de KEI te Lichtenvoorde is in 1957 opgericht. De afkorting LTC staat voor Lawn Tennis Club. Het tennispark is eigendom van de vereniging, dat volledig draait op het initiatief en het enthousiasme van haar leden.
slotenmaker den haag
Classic Tennis bij 60 jarige LTC De Kei Elna.
LICHTENVOORDE Het 60-jarig bestaan van de Lichtenvoordse Tennisclub LTC De Kei werd gevierd met een mooi programma voor de leden. Zondag 18 juni stond in het teken van Classic Tennis, waarbij de dresscode classic white, klassiek wit, werd gehanteerd. Tijdens het jubileumweekend kwam de jeugd op zaterdag 17 juni volop aan hun trekken, s avonds was het feest bij LTC De Kei voor volwassen leden.
daklekkage dordrecht
Tennisver. LTC de KEI Home.
Hier vindt u alle info van tennisvereniging LTC de KEI. Wilt u als LTC de KEI tennislid in kunnen loggen op deze site en heeft u nog geen gebruikersnaam, vraag dan uw gebruikersnaam aan bij de met vermelding van uw bondsnummer.

Contacteer ons

Op zoek naar ltc de kei?