de kei breda
De Kei in Breda Primair en speciaal onderwijs Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Pas gratis deze tekst aan. Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave De Kei Breda. Onze bezoekers over De Kei in Breda. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven De Kei Breda. De Montessori Breda.
sparen voor kleinkind
Héél véél info over basisschool De Kei v So in Breda update 2019! AlleCijfers.nl.
En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van De Kei v So Breda op de buurtpagina voor Sportpark. Aanmelden bij de basisschool in Breda? Waar kun je op letten bij de keuze van de school voor je kind?
uitvaartverzorger
De Kei V SO, een school voor speciaal onderwijs in Breda, op 10.000scholen.nl.
nog een dag toevoegen. Home Scholen voor speciaal onderwijs Noord-Brabant Breda De Kei V SO. De Kei V SO. Speciale school voor rooms-katholiek onderwijs in Breda. Over deze school. 4818 CG Breda. Weet jij wanneer de open dag is? De Kei V SO.
nederlandse goochelaar
De Kei V SO schoolpagina.
Over deze school. Deze schoolpagina geeft u inzicht in de resultaten van De Kei V SO. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie van het Onderwijs en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting op de cijfers en feiten.
slotenmaker den haag
Poolseweg 190, Breda.
Poolseweg 190, Breda. 4818 CG Breda. Op onze locatie aan de Poolseweg, nabij het Amphia Ziekenhuis Molengracht in Breda-Zuid, bieden wij psychiatrische zorg aan jeugd en volwassenen. Je kunt hier worden uitgenodigd voor een behandelafspraak of tijdelijk worden opgenomen in de kliniek. Het lichte, transparante pand is sinds 2011 in gebruik en ligt aan de rand van de kindvriendelijke wijk Sportpark, tegenover een middelbare school. In hetzelfde pand huist ook De Kei, een school voor speciaal onderwijs voor kinderen van 4 tot 18 jaar.
koelkast
Zoek en vergelijk De Kei Onderwijsinspectie.nl.
De kwaliteit van het onderwijs van vestiging De Kei in Breda, afdeling SO, is voldoende. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. De inspectie heeft geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs.
daklekkage utrecht
De Kei.
De Kei is een orthopedagogische onderwijsinstelling voor gespecialiseerde onderwijszorg die met hart en expertise onderwijs, ondersteuning en begeleiding biedt aan leerlingen in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar met ernstige gedrags en/of psychiatrische problemen en hun ouders/verzorgers. De Kei biedt een geïntegreerd onderwijszorgarrangement aan kinderen en jeugdigen die behandeling volgen bij GGz Breburg Centrum Jeugd Breda vanuit multidisciplinaire samenwerking met deze instelling en de ouders/verzorgers.

Contacteer ons

Meer resultaten voor de kei breda