instituut
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: instituut. instit uu t het; o; meervoud: instituten 1 stichting, inrichting: een instituut voor blinden. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
nlp
Rathenau Instituut Onderzoek dialoog Wetenschap, technologie en innovatie.
Zelfrijdende auto is geen sf meer. Wij voeren interessant debat met @Taxistop_be, @FEBIAC_nl en @RathenauNL. De vraag van 2015 is toch wel Gaan robots de banen overnemen? Het @RathenauNL maakte een mooi overzicht. Wat deed het Rathenau Instituut in 2014?
nlp
Alles van Het Instituut kijk je op npo.nl.
27 feb 2016 2025.: Het Instituut: Zijn wij nog steeds kuddedieren? Do 14 dec 2135.: Het Instituut: Zijn mooie mensen beter dan lelijke? Do 30 nov 2135.: Het Instituut: Kunnen we de wereld redden met muziek? Do 23 nov 2135.:
nlp practitioner
instituut WikiWoordenboek.
schoonheidsinstituut, taleninstituut, dochterinstelling, eerstelijnsinstelling, gezinsvoogdijinstelling, gezondheidszorginstelling, handelsinstelling, kredietinstelling. Spaans: instituciĆ³n es v, instituto es m. Het woord instituut staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd instituut herkend door.
nlp
Instituut voor de Nederlandse Taal.
Taalkundige Lut Colman schreef voor het boek Vak-Taal een bijdrage over termen in de paardensport. De Vertaalwoordenschat is een applicatie voor tweetalige woordenboeken met Nederlands als bron of doeltaal, gemaakt door het Instituut voor de Nederlandse Taal. Het Instituut voor de Nederlandse Taal is opnieuw officieel erkend als CLARIN B-centrum; het vervult die rol exclusief voor Vlaanderen.
nlp
Home Instituut voor Juridische Opleidingen.
Instituut voor Juridische Opleidingen. Goederen en zekerhedenrecht. Ondersteuners / Juridisch secretaresses. Personen, familie en jeugdrecht. Verbintenissen en contractenrecht. Instituut voor arbeidsrecht. Kent u de gevolgen van de wet Beperking omvang wettelijke gemeenschap van goederen? Deze cursus introduceert u inte https//t.co/rMdHoHkobO: via @IvJOJuridisch.
nlp
Kapteyn Astronomical Institute Onderzoek Rijksuniversiteit Groningen.
This evaluation shows that cooperation at the national level leads to an exceptionally strong international reputation and influence and that Kapteyn is a key player nationally and internationally. Het Kapteyn Instituut is het onderzoeksinstituut voor sterrenkunde van de Rijksuniversiteit Groningen.
hypnose instituut nederland
Artikel Het Instituut is terug!
Het Instituut: een paradijs voor menig wetenschapper, een onvergetelijke ervaring voor elke deelnemer. Het Instituut is terug! Ook in dit seizoen worden de proefpersonen een week lang onderworpen aan allerlei psychologische, sociale en fysieke experimenten en onderzoeken. Bekijk hier alvast een voorproefje!
nlp
Instituut voor Bouwrecht IBR.
Winkelwagen 0 Print deze pagina. Instituut voor Bouwrecht. Het Instituut voor Bouwrecht is het onafhankelijke kenniscentrum op het gebied van publiek en privaatrechtelijk bouwrecht. De missie van het IBR is het op onafhankelijke wijze bevorderen van de wetenschappelijke en praktische beoefening van het bouwrecht.
nlp

Contacteer ons

Resultaten voor instituut