een kei
kei WikiWoordenboek.
informeel iemand die bijzondere prestaties levert. Hij is daar echt een kei in. sport verouderd voetbal zeer krachtig schot. Zijn kei ging centimeters naast. jongerentaal als linkerdeel van een samengesteld bijvoeglijk naamwoord om de betekenis van het rechterdeel te versterken.
spaar
Puzzelwoordenboek Een kei.
Een kei op het gebied van schilde. Een kei van een boom crypt. Een kei van een letter crypt. Een kei van een schilder crypt. Een kei van een schilder! Een kei van een vogel crypt. Een kei wat betreft wetten crypt.
uitvaartzorg
Kei Wikipedia.
Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Kei inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Kei en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen?
nederlandse goochelaar
Synoniemen van kei; ander woord voor kei synoniemen.net.
kassei, klinker, steen, straatsteen kei zn.: als synoniem van een ander trefwoord.: beroemdheid, diva, filmster, grootheid, idool, kanjer, kei, meester, star, superstar, talent, topper, uitblinker, vedette, virtuoos hoogvlieger zn.: bolleboos, goochemerd, kei, licht, slimmerik, whizzkid baas zn.: bolleboos, kanjer, kei, klepper, knapperd, kraan uitblinker zn.:
slotenmaker den haag
Betekenis kei.
Kei kan verwijzen naar: Kei afzettingsgesteente, grote steen Zwerfsteen Kinderkopje Natuursteen, gehakte steen Kei taal, een Zuidoost-Molukse taal, gesproken op de Molukse Kei-eilanden Bron: nl.wikipedia.org. jongensnaam Betekenis: Fries naam Vleivorm uit de kindertaal van verschillende Fries namen, bijvoorbeeld Gerrit/Gjerryt, Cornelis zie Key of Nicolaas zie Kaeye.
Sea
een kei Nederlands spreekwoordenboek.
uitdrukkingen, gezegden en spreekswijzen. Eén spreekwoord bevat een kei. men kan g een kei het vel afstropen bij de arme valt niets te rapen. De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers. Lijst van Nederlandse spreekwoorden.
bosch wasmachine
Kei afzettingsgesteente Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Nagelfluh in de Speer Sankt Gallen, Zwitserland waarin diverse keien zitten. Kei is een granulair korrelig' afzettingsgesteente. De korrels zijn grover dan die van stenen en fijner dan die van blokken.

Contacteer ons

Op zoek naar een kei?