de kei nieuwpoort
Koningin Elisabeth Instituut Startpagina Facebook.
om te revaliderenuitzonderlijk, bekwame, mensen, goede verzorging en daarbij nog lekker eten. Super vriendelijke begripvolle Dokter Depaepemaar dit weet ik al meer dan 10 j ik werk trouwens in de KEI en personeel consultatie en van die radiografie TOPPIE! Kei is een van de betere revalidatiecentrum!
was droogcombinatie
Koningin Elisabeth Instituut, Oostduinkerke Koksijde Tel: 058221. Ziekenhuizen goudengids.be.
Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 20 november 2012. In het Koningin Elisabeth Instituut of in de volksmond de KEI genoemd hebben, mijn grootvader en oudtante een tijdje verbleven en werden er met de beste zorgen omringd.
begrafenis
KEI is enkel nog revalidatieziekenhuis Koksijde Het Nieuwsblad.
Na de verhuizing van de rvt-bedden naar het nieuwe rustoord Dunecluze in Koksijde, wordt het Koningin Elisabeth Ziekenhuis KEI in Oostduinkerke omgebouwd tot een revalidatiecentrum met enkel nog één en tweepersoonskamers. De vrijgekomen ruimte biedt ons de kans om meer zulke kamers te bouwen, zegt administratief directeur Marc Vanmeenen.
goedkoop vakantiehuis duitsland
Revalidatiecentrum KEI rondt eerste fase renovatie af Koksijde Regio HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. De eerste fase van de grondige renovatiewerken in het revalidatiecentrum KEI Koningin Elisabeth Instituut in Oostduinkerke is afgerond. We" bouwden een extra verdieping. Vroeger waren meer dan de helft van de kamers voor vier personen, na de renovatie hebben we enkel kamers voor één of twee personen.
design hangmat
Koningin Elisabeth Instituut, Koksijde De kwaliteit van ziekenhuizen in beeld.
In de IZAG-registratie zie hieronder werd enkel de arts in bediendestatuut meegerekend. De andere artsen zijn zelfstandigen. Voor bepaalde indicatoren hebben wij te weinig gegevens om opgenomen te worden in de vergelijking met andere ziekenhuizen. Onze individuele resultaten kunt u wel raadplegen op Resultaten indicatoren KEI.
slotenmaker den haag
KEI revalidatie ziekenhuis Oostduinkerke, revalidatie aan zee regio NieuwpoortKoksijde, Koningin Elisabeth Instituut.
Drug Overleg Platform Diksmuide organiseert op 10 oktober 2018 een infoavond rond ROKEN met een uiteenzetting door onze tabakoloog-pneumoloog Kristel De Paepe en tabakoloog Christel Depotter. Het Kei verwelkomt op 1 oktober de heer Gerd Callewaert als adjunct algemeen directeur.
de wit makelaardij

Contacteer ons

Op zoek naar de kei nieuwpoort?