de kei revalidatie
Koningin Elisabeth Instituut Inicio Facebook.
Heel mooie revalidatie" van de KEI. Ik heb de oude KEI gekend in de jaren 60 65, en het was al ee n prima instituut, met toegewijd en vriendelijk personneel. sorry voor eventuel fauten, ik ben franstalig Ver más. 2 de junio.
tegen haaruitval
Een nieuw Elan voor De KEI.
De KEI was van 1988 tot half 2011 een gemengde zorginstelling met een revalidatieziekenhuis en een rust en verzorgingstehuis. Vandaag de dag is De KEI een categoraal revalidatieziekenhuis met zicht op zee, waar patiënten revalideren met locomotorische, neurologische, cardiopulmonaire en psychogeriatrische problematiek.
invoerrechten amerika
Koningin Elisabeth Instituut, Koksijde De kwaliteit van ziekenhuizen in beeld.
De patiënt wordt nauw betrokken bij de doelstellingen van zijn of haar revalidatie. Indien nodig kan de revalidatie na ontslag op ambulante basis worden verder gezet. Een aanvraag tot opname kan gericht worden aan de hoofdgeneesheer zie aanvraagformulier op www.kei.be. Er werken 5 afdelingsartsen en 2 revalidatieartsen. In de IZAG-registratie zie hieronder werd enkel de arts in bediendestatuut meegerekend. De andere artsen zijn zelfstandigen. Voor bepaalde indicatoren hebben wij te weinig gegevens om opgenomen te worden in de vergelijking met andere ziekenhuizen. Onze individuele resultaten kunt u wel raadplegen op Resultaten indicatoren KEI.
wasmachine
Koningin Elisabeth Instituut Startpagina Facebook.
Aanbevolen door 1 persoon. Heel mooie revalidatie" van de KEI. Ik heb de oude KEI gekend in de jaren 60 65, en het was al ee n prima instituut, met toegewijd en vriendelijk personneel. sorry voor eventuel fauten, ik ben franstalig Meer weergeven.
kookplaat
KEI is enkel nog revalidatieziekenhuis Koksijde Het Nieuwsblad.
Na de verhuizing van de rvt-bedden naar het nieuwe rustoord Dunecluze in Koksijde, wordt het Koningin Elisabeth Ziekenhuis KEI in Oostduinkerke omgebouwd tot een revalidatiecentrum met enkel nog één en tweepersoonskamers. De vrijgekomen ruimte biedt ons de kans om meer zulke kamers te bouwen, zegt administratief directeur Marc Vanmeenen.
KEI revalidatie ziekenhuis Oostduinkerke, revalidatie aan zee regio NieuwpoortKoksijde, Koningin Elisabeth Instituut.
De website van KEI gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. meer weten en savoir plus akkoord. een KEI in revalidatie. Het Koningin Elisabeth Instituut KEI te Oostduinkerke evolueerde sinds 1957 van een sanatorium naar een revalidatieziekenhuis en is nog steeds volop in beweging.

Contacteer ons

Resultaten voor de kei revalidatie