kei vastgoed
Kei Vastgoed B.V. in Barendrecht Woonbemiddeling Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Ontdek de scherpste prijs.: Vraag offerte aan. Informatie over Kei Vastgoed B.V. Het verkrijgen, vervreemden, huurkopen en huurverkopen, huren en verhuren, pachten en verpachten of bezwaren van registergoederen en belangen daarin, alsmede het verpanden van roerende zaken en vorderingen; beheeractiviteiten.
ruijters makelaardij
ECLINLRBROT20154746: Volledige tekst uitspraak.
Op 1 oktober 2014 heeft Kei Vastgoed namens gedaagde2 het bod formeel ingetrokken, omdat de huurder van gedaagde van zijn voorkeursrecht van koop gebruik wenste te maken productie 2 bij conclusie van antwoord van gedaagde. In de e-mail d.d. 1 oktober 2014 900: van Kei Vastgoed aan makelaar Makelaardij schrijft René Bek.:
ruijters makelaardij
Kei Vastgoed BV Rotterdam.
Kei Vastgoed BV is een nevenvestiging van Kei Vastgoed BV, gevestigd aan de Zuideinde 37 in Barendrecht gemeente Barendrecht. Kei Vastgoed BV heeft derhalve bij de Kamer van Koophandel hetzelfde nummer als Kei Vastgoed BV, 24442002. Klik hier voor meer informatie over de hoofdvestiging Kei Vastgoed BV.
ruijters makelaardij
Kei Vastgoed B.V. Rotterdam Oozo.nl.
is gevestigd op Goudsesingel 340A te Rotterdam en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 24442002 en is gelegen in Stadsdriehoek in de gemeente Rotterdam. Bij Kei Vastgoed B.V.
ruijters makelaardij
Magazine van het Rijksvastgoedbedrijf Kei.
Magazine van het Rijksvastgoedbedrijf. 5: Beheer en onderhoud, 2018. Gebouwen met historie goed beschermen. Elke dag crises bezweren. Mijn radar staat altijd aan. 4: Hoe wij zitten. 3: Atelier Rijksbouwmeester. Andere magazines Abonneren. Magazine van het Rijksvastgoedbedrijf. Meer informatie over het Rijksvastgoedbedrijf: rijksvastgoedbedrijf.nl.
ruijters makelaardij
Kei 4: Hoe wij zitten Nieuwsbericht Rijksvastgoedbedrijf.
Magazine Kei 4: Hoe wij zitten Lees meer in deze Kei over de voortdurende zoektocht naar de ideale werkomgeving van de rijksambtenaar, vroeger en nu. Zakendoen met het Rijksvastgoedbedrijf. Deel deze pagina. Vastgoed van en voor het Rijk. Over deze site.
ruijters makelaardij
Kei Vastgoed BV Barendrecht.
Kei Vastgoed BV heeft twee bij de Kamer van Koophandel geregistreerde nevenvestigingen op een locatie anders dan de hoofdvestiging.: Kei Vastgoed BV, gelegen aan de Jonker Fransstraat 39 A in Rotterdam gemeente Rotterdam. Kei Vastgoed BV, gelegen aan de Meent 3 C in Rotterdam gemeente Rotterdam.

Contacteer ons

Op zoek naar kei vastgoed?