obs kiezel en kei
obs Kiezel en Kei schoolpagina.
Schooladvies en plaatsing in vo. obs Kiezel en Kei. Over deze school. Welkom op de Vensters PO site van Kiezel en Kei. Deze website is in eerste instantie bedoeld voor ouders die informatie zoeken over een geschikte basisschool voor hun kind.
koelkast
Basisschool Kiezel en Kei, een basisschool in Bergambacht, op 10.000scholen.nl.
nog een dag toevoegen. Home Basisscholen Zuid-Holland Bergambacht Basisschool Kiezel en Kei. Basisschool Kiezel en Kei. basisschool voor openbaar onderwijs in Bergambacht. Over deze school. 2861 VM Bergambacht. Weet jij wanneer de open dag is? Basisschool Kiezel en Kei. 2861 VM Bergambacht.
seo training
Héél véél info over basisschool Kiezel en Kei in Bergambacht update 2019! AlleCijfers.nl.
voor Basisschool Kiezel en Kei worden geladen! Voor Kiezel en Kei ging over 2018 29.41% van de groep 8 leerlingen naar het speciaal praktijk of VMBOkader onderwijs, 13.73% ging naar het VMBO en 56.86% van de groep 8-ers stroomde uit naar de HAVO of het VWO.
vetpercentage berekenen
Home.
Welkom op de site van OBS Kiezel en Kei. Een kleinschalige school met oog voor elk kind! Kiezel en Kei is een basisschool gelegen in de wijk t Hambroek' in Borculo. Een school waar leerlingen, ouders en leerkrachten iedere dag met plezier naar toe komen.
slotenmaker amsterdam

Contacteer ons

Zoeken naar obs kiezel en kei