obs kiezel en kei
obs Kiezel en Kei schoolpagina.
Schooladvies en plaatsing in vo. obs Kiezel en Kei. Over deze school. Welkom op de Vensters PO site van Kiezel en Kei. Deze website is in eerste instantie bedoeld voor ouders die informatie zoeken over een geschikte basisschool voor hun kind.
vrieskast
Basisschool Kiezel en Kei, een basisschool in Bergambacht, op 10.000scholen.nl.
nog een dag toevoegen. Home Basisscholen Zuid-Holland Bergambacht Basisschool Kiezel en Kei. Basisschool Basisschool Kiezel en Kei. Basisschool voor openbaar onderwijs in Bergambacht. Over deze school. 2861 VM Bergambacht. Weet jij wanneer de open dag is? Basisschool Kiezel en Kei.
Mediamarkt
Héél véél info over basisschool Kiezel En Kei in Bergambacht update 2018! AlleCijfers.nl.
2017: Voor Kiezel En Kei Bergambacht ging over 2017 13.95% van de groep 8 leerlingen naar het speciaal praktijk of VMBOkader onderwijs, 32.56% ging naar het VMBO en 53.49% van de groep 8-ers stroomde uit naar de HAVO of het VWO.
boekhoudprogramma
Home.
Welkom op de site van OBS Kiezel en Kei. Gevarieerd onderwijs in een sportief jasje! Kiezel en Kei is een basisschool gelegen in de wijk t Hambroek' in Borculo. Een school waar leerlingen, ouders en leerkrachten iedere dag met plezier naar toe komen.
haaruitval door medicijnen vrouwen

Contacteer ons

Meer resultaten voor obs kiezel en kei