revalidatiecentrum de kei
Koningin Elisabeth Instituut Startpagina Facebook.
2 juni 2018. Super vriendelijke begripvolle Dokter Depaepemaar dit weet ik al meer dan 10 j ik werk trouwens in de KEI en personeel consultatie en van die radiografie TOPPIE! Kei is een van de betere revalidatiecentrum! 9 september 2016.
PICKWICK
Een nieuw Elan voor De KEI.
Naast de residentiële setting, worden ook ambulante multidisciplinaire revalidatieprogrammas opgezet. Na de verhuizing van de RVT-bedden rust en verzorgingstehuis-bedden naar het nieuwe woonzorgcentrum Dunecluze een ontwerp van Buro II in Koksijde, wordt De KEI momenteel door het Brusselse architectenbureau Fast Forward Architects omgebouwd en gerenoveerd tot een revalidatiecentrum met enkel nog één en tweepersoonskamers.
begrafenis
revalidatiecentrum de kei Oostduinkerke Koksijde UiT in Vlaanderen.
Gebruik mijn huidige locatie. Meld je aan om Mijn" zoekopdrachten" te gebruiken. Voeg event toe. U bent hier.: revalidatiecentrum de kei. Locatie Archeologische Site. de wittelaan 1 8670 Oostduinkerke Koksijde. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Deel deze pagina.
goochelaar inhuren
KEI is enkel nog revalidatieziekenhuis Koksijde Het Nieuwsblad.
Na de verhuizing van de rvt-bedden naar het nieuwe rustoord Dunecluze in Koksijde, wordt het Koningin Elisabeth Ziekenhuis KEI in Oostduinkerke omgebouwd tot een revalidatiecentrum met enkel nog één en tweepersoonskamers. De vrijgekomen ruimte biedt ons de kans om meer zulke kamers te bouwen, zegt administratief directeur Marc Vanmeenen.
slotenmaker den haag
Koningin Elisabeth Instituut, Oostduinkerke Koksijde Tel: 058221. Ziekenhuizen goudengids.be.
In het Koningin Elisabeth Instituut of in de volksmond de KEI genoemd hebben, mijn grootvader en oudtante een tijdje verbleven en werden er met de beste zorgen omringd. Een zeer goed revalidatiecentrum. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.
koelkast
KEI revalidatie ziekenhuis Oostduinkerke, revalidatie aan zee regio NieuwpoortKoksijde, Koningin Elisabeth Instituut.
Niet alleen in het KEI maar wereldwijd gaat vandaag het Gold initiative for Chronic Obstructive Lung Disease door. Hierin wordt samengewerkt met artsen, specialisten en officiële instanties wereldwijd, om de ziekte COPD onder de aandacht te brengen en om de preventie en behandeling van deze ziekte te verbeteren.
makelaar vught

Contacteer ons

Resultaten voor revalidatiecentrum de kei