basisschool de kei
De Kei.
De Kei is sinds schooljaar 2012 2013 de nieuwe naam van de gefuseerde scholen De Marske en Alvitloschool. Onze school is gehuisvest in een uniek statig gebouw met typische kenmerken van de Amsterdamse School. De school beschikt over een inpandige eigen gymzaal.
prijs pruik echt haar
Home.
Na lang wachten kwam Sinterklaas eindelijk bij ons op bezoek. Het goede doel van onze webshop is bekend! Groep 7/8 heeft het goede doel voor de webshop bedacht. Dit jaar gaan we proberen zo veel mogelijk geld te verdienen voor.
verlichting
De Kei.
De Kei is een orthopedagogische onderwijsinstelling voor gespecialiseerde onderwijszorg die met hart en expertise onderwijs, ondersteuning en begeleiding biedt aan leerlingen in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar met ernstige gedrags en/of psychiatrische problemen en hun ouders/verzorgers. De Kei biedt een geïntegreerd onderwijszorgarrangement aan kinderen en jeugdigen die behandeling volgen bij GGz Breburg Centrum Jeugd Breda vanuit multidisciplinaire samenwerking met deze instelling en de ouders/verzorgers.
fotolijst 20x30
obs De Kei schoolpagina.
Welkom op het schoolvenster van obs De Kei. Met behulp van het schoolvenster krijgt u, aan de hand van gegevens en resultaten, een eerste indruk van hoe wij als school functioneren. De gegevens zijn afkomstig van de DUO, de inspectie van het onderwijs en de school zelf.
Majestic
Tijdelijke huisvesting obs De Kei in voormalige basisschool De Marske Hollands Kroon.
De stuurgroep brede school Hippolytushoef heeft op 18 april besloten om openbare basisschool De Kei tijdelijk te huisvesten op de locatie van de voormalige basisschool De Marske aan de Irisstraat in Hippolytushoef. Dat is nodig omdat er aan de Elft 53 in Hippolytushoef een nieuwe brede school wordt gebouwd.
Héél véél info over basisschool De Kei in Hippolytushoef update 2018! AlleCijfers.nl.
voor Basisschool De Kei worden geladen! Voor De Kei Hippolytushoef gingen de leerlingen in het jaar 2017 van groep 8 naar de volgende soorten vervolgopleidingen: 32.14% naar het speciaal praktijk of kader onderwijs, 10.71% naar het VMBO en 57.14% naar de HAVO of het VWO.
Basisschool De Kei, een basisschool in Hippolytushoef, op 10.000scholen.nl.
nog een dag toevoegen. Home Basisscholen Noord-Holland Hippolytushoef Basisschool De Kei. Basisschool Basisschool De Kei. Basisschool voor openbaar onderwijs in Hippolytushoef. Over deze school. 1777 AC Hippolytushoef. Weet jij wanneer de open dag is? Basisschool De Kei. 1777 AC Hippolytushoef.
School De Kei Hippolytushoef gaat tijdelijk in pand van De M. Noordhollands Dagblad. Noordhollands Dagblad.
De openbare basisschool De Kei gaat tijdelijk naar de plek van voormalige basisschool De Marske aan de Irisstraat in Hippolytushoef. Dat heeft de stuurgroep brede school Hippolytushoef besloten. De tijdelijke huisvesting van De Kei is nodig omdat er aan de Elft 53 waar de school nu zit een nieuwe brede school wordt gebouwd, naar verwachting plaats in het schooljaar 2019-2020.
Ouders Schooltijden en vakantie OBS De Kei.
obs De Kei. 1777 AC Hippolytushoef. 0227 591 937. Stuur ons gerust een bericht. Ik geef toestemming dat OBS De Kei mijn gegevens verwerkt. Copyright 2018 OBS De Kei. Inloggen Ziber Education School website Ziber Website software Design by TADA!

Contacteer ons

Meer resultaten voor basisschool de kei