basisschool de kei
Home.
Wellicht is het u opgevallen dat er in december hard is gewerkt aan diverse klussen rondom en in de school. Er is o.a. Op woensdag 5 december was het zover. Door hard te zingen kon Sinterklaas met zijn pieten de weg naar De Keikamp vinden.
douglas
Ouders Schooltijden en vakantie OBS De Kei.
obs De Kei. 1777 AC Hippolytushoef. 0227 591 937. Stuur ons gerust een bericht. Ik geef toestemming dat OBS De Kei mijn gegevens verwerkt. Copyright 2019 OBS De Kei. Inloggen Ziber Education School website Ziber Website software Design by TADA!
begrafenisondernemer krimpen aan den ijssel
SIMON De Zonnebloem Home.
Heel gewoon, omdat het gewone basisscholen zijn, net als elke andere basisschool, waar kinderen leren lezen, rekenen, schrijven, kennis van de wereld en hun leefomgeving opdoen en zo een basis leggen voor hun verdere schoolleven. Bijzonder, omdat de scholen vanuit het islamitisch geloof de leerlingen voorbereiden op de Nederlandse samenleving.
goochelaar inhuren
Basisschool De Kei, een basisschool in Hippolytushoef, op 10.000scholen.nl.
0 bewaarde scholen. Open dagen opgeven. nog een dag toevoegen. Home Basisscholen Noord-Holland Hippolytushoef Basisschool De Kei. Basisschool De Kei. basisschool voor openbaar onderwijs in Hippolytushoef. Over deze school. 1777 AC Hippolytushoef. Weet jij wanneer de open dag is? Basisschool De Kei.
beste wasmachine
IBS De Steenuil Kindcentrum KEI13 Wezenland 582 Deventer.
Het kindcentrum bevindt zich aan de rand van Keizerslanden en de nieuwe wijk Steenbrugge. De school valt op door de kleinschaligheid 115 leerlingen en persoonlijke aandacht, het interconfessionele karakter, het positieve leerklimaat, onderwijs op maat én de speciale aandacht voor sport, bewegen en gezondheid!
makelaar groningen
School De Kei Hippolytushoef gaat tijdelijk in pand van De M. Noordhollands Dagblad. Noordhollands Dagblad.
De openbare basisschool De Kei gaat tijdelijk naar de plek van voormalige basisschool De Marske aan de Irisstraat in Hippolytushoef. Dat heeft de stuurgroep brede school Hippolytushoef besloten. De tijdelijke huisvesting van De Kei is nodig omdat er aan de Elft 53 waar de school nu zit een nieuwe brede school wordt gebouwd, naar verwachting plaats in het schooljaar 2019-2020.
estate makelaar
Home.
Een kleinschalige school met oog voor elk kind! Kiezel en Kei is een basisschool gelegen in de wijk t Hambroek' in Borculo. Een school waar leerlingen, ouders en leerkrachten iedere dag met plezier naar toe komen. De onderlinge saamhorigheid is groot.
Zolder basisschool De Kei wordt danszaal Lierde Regio HLN.
Lierde De Vlaamse regering kent een subsidie van 170.000 euro toe aan de gemeente Lierde en basisschool De Kei voor de uitbouw van een polyvalente sport en danszaal op de zolder van De Kei. Die zal vooral ten dienste staan van de Lierdese dansverenigingen.
OBS De Maaskei.
Alle informatie over medezeggenschapsraad, oudercommissie en andere zaken voor ouders. Kijk Snel Hier. Welkom bij OBS De Maaskei in Stein en Urmond.: een fijne schooltijd toegewenst! voor het actuele nieuws van De Maaskei. voor meer info over de samenwerking tussen.

Contacteer ons

Zoeken naar basisschool de kei