de kei vzw
De Kei VZW 0434.491.407 Deurne.
Vestigingen ziet u de beschikbare vestigingsadressen" data-dialogtitleVestigingen." Website ziet u de website van de onderneming" data-dialogtitleWebsite." E-mail ziet u het e-mailadres van de onderneming" data-dialogtitleE-mail." Statutaire naam De Kei VZW. Rechtsvorm Vereniging zonder winstoogmerk. Juridische toestand ziet u de juridische toestand" data-dialogtitleJuridische" toestand."
rabo sparen
De Kei vzw De sociale kaart.
De Kei is een vzw die vormingsprogramma's' en vakantieprojecten ontwikkelt voor de bijzondere doelgroep van personen met een handicap. De vormingsprojecten in ons algemeen aanbod zijn bestemd voor werkbekwame personen met een verstandelijke handicap. De vormingsprojecten in ons speciaal aanbod zijn bestemd voor personen met een meervoudige handicap, ouders en hun kinderen.
uitvaart
De Kei vzw Deurne UiT in Vlaanderen.
Voeg event toe. U bent hier.: De Kei vzw. Vormingsinstelling die instaat voor sociaal-culturele vormingsprojecten en initiatieven voor personen met een verstandelijke handicap en/of hun omgeving vanuit een emancipatorisch perspectief en gedachtegoed. Ter Rivierenlaan 152 2100 Deurne. Hoe geraak ik hier?
koffiemachine bedrijf
DE KEI VZW Goededoelen.be.
Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben. DE KEI VZW Vereniging zonder winstgevend doel. Officiƫle naam: DE KEI. Ter Rivierenlaan 152.
slotenmaker den haag
De Kei vzw cursuswerking Startpagina Facebook.
Neem snel een kijkje op onze website! Aanbevelingen en recensies. toffe cursus toffe groep er sta de laaste dag verwachting te wachten. De Kei vzw cursuswerking heeft 8 nieuwe foto's' toegevoegd aan het album De Kei in Gent in Gent.
makelaar etten leur
Welkom op onze website De Kei.
Andere mensen, andere vragen, een stapje verder, nog eens iets herhalen. Op vakantie met De Kei vzw? In kleine groepen. Je bepaalt samen met de groep en de begeleiding het programma. Op ontdekking, nieuwe dingen ervaren en natuurlijk genieten, ontspannen.

Contacteer ons

Zoeken naar de kei vzw