kei bv
KEI bv by Kees Hummelen on Prezi.
Transcript of KEI bv. Zomer 2004 Cees Barendsma Ronald Vermeulen Ondersteunen zorginstellingen. vastgoed Eerst met z'n' twee├źn Daarna met drie, vier, vijf Ondersteuning door secretariaat Zomer 2008 Uitbreiding met. Cli├źntenadministratie Ben van Houten Sip Kroondijk Sandra van Houten Djuni Hinkert directie Inhuren Uitbesteden Interim.
marketinginstrumente
Kennis En Inzicht in zorgadministraties, dus KEI BV AFAS Software.
Vandaag was ik bij KEI BV om samen met directeur Ronald Vermeulen een slag te slaan op diverse optimalisatiepunten in AFAS Profit. Ronald was een trouwe bezoeker van de simultaan implementatiedagen en schakelt nu voor bijzondere projecten en optimalisatie naar reguliere consultancy.
deurwaarder inschakelen
Adviesbureau Kei B.V. Wadenoijen Oozo.nl.
De besloten vennootschap Adviesbureau Kei B.V. is gevestigd op Bommelweg 1 te Wadenoijen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering geen public relations. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 30093522 en is gelegen in Wadenoijen e.o.
fotolijst xenos
Accounting4Care door KEI BV AFAS Software.
Accounting4Care door KEI BV. Deze week was ik bij directeur Ronald Vermeulen van KEI BV om samen de puntjes op i te zetten van de inrichting Profit Financieel, Projecten en HRM en daarmee de oplevering te doen van het interne automatiseringsproject.
Kei B.V. Bedrijfskring Zeewolde.
Bij deze bedankt KEI autobedrijf JEDI en met name Esther Graver van Essen voor de mogelijkheid iets over KEI te vertellen. Er bestaat een langdurige relatie tussen JEDI en KEI, in deze Cees Barendsma, want werken is met name people business, waarbij wederzijds respect en zakelijkheid in elkaars verlengde liggen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor kei bv