kinderdagverblijf de kei
Kinderopvang De Kinderkei.
Hier kunnen de kinderen zich lekker uitleven op het drie verdiepingen hoge klimtoestel met hoge en lage hindernissen, touwbruggen, een groot springkussen, een glijbaan en een ballenbad. De speeltuin is zowel geschikt voor de grotere kinderen als voor de kleintjes.
PEC Zwolle @PECZwolle Twitter.
Voeg deze Tweet toe aan je website door de onderstaande code te kopiëren. Voeg deze video toe aan je website door de onderstaande code te kopiëren. Hmm, er is een fout opgetreden bij het bereiken van de server. Oorspronkelijke Tweet toevoegen.
KEI 13 IBS De Steenuil.
Afspraak maken voor een rondleiding? Home Ouders KEI 13. De Steenuil werkt samen in Kei13! Sinds januari 2011 is De Steenuil gevestigd in Kei13, hét kindcentrum in Deventer. Een prachtig nieuw gebouw, helemaal afgestemd op de kinderen en hun ouders. Met als doel: meer kansen voor de kinderen om zich te ontwikkelen. Kei13, hét kindcentrum in Deventer, werd begin 2011 in gebruik genomen door.: Interconfessionele IBS de Steenuil voormalig Horizon.; Openbare basisschool de Flint voormalig Borgloschool Wilhelminalaan.; De Keizer Montessori school. Samko peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, BSO.;
Buitenschoolse opvang de Triviant MIK Kinderopvang.
Buitenschoolse opvang de Triviant. Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn van harte welkom om na school bij Buitenschoolse opvang BSO de Triviant te komen chillen, kletsen en genieten. BSO de Triviant vormt samen met basisschool de Triviant, OBS de Maaskei en BS Kerensheide, het Integraal Kindcentrum IKC: De Triviant in Stein.
Kinderdagverblijf De Kei, Mill Informatiegids.
Kinderdagverblijf De Kei. Adres: Rodenweg 3 5451 NH Mill. E-mail: email protected. Wij bieden een KEI veilige, gezonde en groene omgeving waarin kinderen natuurlijk kunnen opgroeien. Wij vinden natuurbeleving essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Iedere soort ontwikkeling die de kinderen doormaken kun je oefenen in de natuur.
De Kei, Kinderdagverblijf in Mill.
Deze pagina wordt nog niet beheerd door Kinderdagverblijf De Kei Mill. Ontvang aanbevelingen van klanten en kom onder de aandacht bij zoekende ouders. Klik om te beheren. Attendeer Kinderdagverblijf De Kei op deze pagina. Dit kinderdagverblijf is onderdeel van Gemert-Peters Deze keten heeft: 1 Kinderdagverblijf en 1 Gastouderbureau.
Gastouderbureau Roos en Kinderdagverblijf de Kei in Mill in de prijzen inMill.nl.
Hier zijn we natuurlijk ook Kei trots op. Omdat Gastouderbureau Roos en Kinderdagverblijf de Kei gestegen zijn in de diverse categorieën, laten zij ook u stijgen. Like de Facebookpagina van Gastouderbureau Roos en die van Kinderdagverblijf de Kei en maak kans op een ballonvaart.
Home Sinne kinderopvang.
Vandaag lezen we een artikel waarin Robert Sänger, directeur-bestuurder bij Sinne kinderopvang een reactie geeft over de manier waarop de overheid extra aandacht voor baby's' in de opvang bekostigt. Misschien wordt het woord babystop" het woord van het jaar 201.
Kinderdagverblijf De Kei in Mill Van Gemert BV.
Kinderdagverblijf De Kei. Kinderdagverblijf De Kei: Je moet er gewoon een goed gevoel bij hebben. In 2005 begon Anita van Gemert met het gastouderbureau ROOS in Mill. Tien jaar later opent ze, samen met dochter Rowan, Kinderdagverblijf De Kei gevestigd in een verbouwde loods bij hun woning in Mill.

Contacteer ons

Meer resultaten voor kinderdagverblijf de kei