de kei hippolytushoef
School De Kei Hippolytushoef gaat tijdelijk in pand van De M. Noordhollands Dagblad. Noordhollands Dagblad.
De openbare basisschool De Kei gaat tijdelijk naar de plek van voormalige basisschool De Marske aan de Irisstraat in Hippolytushoef. Dat heeft de stuurgroep brede school Hippolytushoef besloten. De tijdelijke huisvesting van De Kei is nodig omdat er aan de Elft 53 waar de school nu zit een nieuwe brede school wordt gebouwd, naar verwachting plaats in het schooljaar 2019-2020.
rente sparen
Héél véél info over basisschool De Kei in Hippolytushoef update 2019! AlleCijfers.nl.
Zie deze bronbeschrijving. Bekijk het overzicht van alle basisscholen in Hippolytushoef op de overzichtspagina voor Hippolytushoef. En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van De Kei Hippolytushoef op de buurtpagina voor Hippolytushoef. Aanmelden bij de basisschool in Hippolytushoef?
uitvaartverzorging
Zoek en vergelijk obs De Kei Onderwijsinspectie.nl.
De kwaliteit van het onderwijs op obs De Kei in Hippolytushoef is voldoende. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs.
kassa kopen
Obs De Kei Startpagina Facebook.
Bekijk meer van Obs De Kei op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Obs De Kei op Facebook. Nieuw account maken. Obs De Kei. Basisschool in Hippolytushoef. 5 van 5 sterren. Community Alles weergeven. 270 personen vinden dit leuk.
slotenmaker hellevoetsluis
obs De Kei schoolpagina.
Welkom op het schoolvenster van obs De Kei. Met behulp van het schoolvenster krijgt u, aan de hand van gegevens en resultaten, een eerste indruk van hoe wij als school functioneren. De gegevens zijn afkomstig van de DUO, de inspectie van het onderwijs en de school zelf.
SEO bureau

Contacteer ons

Resultaten voor de kei hippolytushoef