de kei hippolytushoef
Zoek en vergelijk obs De Kei Onderwijsinspectie.nl.
De kwaliteit van het onderwijs op obs De Kei in Hippolytushoef is voldoende. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs.
Haarproblemen
obs De Kei schoolpagina.
Welkom op het schoolvenster van obs De Kei. Met behulp van het schoolvenster krijgt u, aan de hand van gegevens en resultaten, een eerste indruk van hoe wij als school functioneren. De gegevens zijn afkomstig van de DUO, de inspectie van het onderwijs en de school zelf.
buddha to buddha armband
School De Kei Hippolytushoef gaat tijdelijk in pand van De M. Noordhollands Dagblad. Noordhollands Dagblad.
De openbare basisschool De Kei gaat tijdelijk naar de plek van voormalige basisschool De Marske aan de Irisstraat in Hippolytushoef. Dat heeft de stuurgroep brede school Hippolytushoef besloten. De tijdelijke huisvesting van De Kei is nodig omdat er aan de Elft 53 waar de school nu zit een nieuwe brede school wordt gebouwd, naar verwachting plaats in het schooljaar 2019-2020.
lijst 50x70 hema
Obs De Kei Startpagina Facebook.
Bekijk meer van Obs De Kei op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Obs De Kei op Facebook. Nieuw account maken. Obs De Kei. Basisschool in Hippolytushoef. 5 van 5 sterren. Community Alles weergeven. 270 personen vinden dit leuk.
velux rolgordijn
Héél véél info over basisschool De Kei in Hippolytushoef update 2018! AlleCijfers.nl.
2017: Voor De Kei Hippolytushoef gingen de leerlingen in het jaar 2017 van groep 8 naar de volgende soorten vervolgopleidingen: 32.14% naar het speciaal praktijk of kader onderwijs, 10.71% naar het VMBO en 57.14% naar de HAVO of het VWO.
Tijdelijke huisvesting obs De Kei in voormalige basisschool De Marske Hollands Kroon.
De stuurgroep brede school Hippolytushoef heeft op 18 april besloten om openbare basisschool De Kei tijdelijk te huisvesten op de locatie van de voormalige basisschool De Marske aan de Irisstraat in Hippolytushoef. Dat is nodig omdat er aan de Elft 53 in Hippolytushoef een nieuwe brede school wordt gebouwd.

Contacteer ons

Resultaten voor de kei hippolytushoef