de kei verloskundige
verloskundige
verloskundige
verloskundige
verloskundige
verloskundige
verloskundige
verloskundige
Verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort Kraamzorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Geef als eerste een beoordeling aan Verloskundigenpraktijk De Kei in Amersfoort. Gerelateerde bedrijven Verloskundigenpraktijk De Kei Amersfoort. Kraamzorg Midden Nederland B.V. Groene Wetering 14. Hendrik van Viandenstraat 8. Joannes Tolliusstraat 30. Martine Gerritsen, Verloskundi. Mirjam Jacobsz-Bakker Verlosku. Verloskundigenpraktijk De Kei. Elly Takmastraat 31. Sjoeke Tamminga Verloskundige. Meer info
rabobank sparen
Verloskundigenpraktijk De Kei Amersfoort.
Deze verloskundige heeft alleen de nazorg gedaan. Mijn beoordeling is dus ook gebaseerd op mijn ervaring in het kraambed. 3 september 2018 Goedgekeurd door de redactie. In de zwangerschap werd goed geluisterd naar mijn vragen en sloot de informatie daar goed op aan. Bij zorgen ook direct serieus genomen. En bij de bevalling en daarna heel prettige begeleiding en. Bekijk alle waarderingen. Waardeer deze zorginstelling. Er zijn 157 waarderingen. 99% beveelt deze zorginstelling aan. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 5 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Verloskundigenpraktijk De Kei, Amersfoort. Zorginstelling Verloskundigenpraktijk De Kei, Amersfoort. Vertel verder
uitvaartverzorging
Verloskundigenpraktijk De Kei Startpagina Facebook.
Super goed begeleidt tijdens mijn zwangerschap door de dames van de kei, team Robijn. Ik heb de cp groep gevolgd en kan dat iedereen aanraden. Super leuk om te doen. lekker te kletsen met andere mama's' to be die in de dezelfde fases zitten en dus tegen dezelfde dingen aanlopen of juist hele goede tips hebben.
nederlandse goochelaar
Verloskundige in Amersfoort Verloskundigenpraktijk De Kei Elly Takmastraat solvo.
Verloskundigenpraktijk De Kei is een verloskundigenpraktijk in Amersfoort. Bij de Kei staat persoonlijk zorg, tijd en aandacht centraal, waardoor er een sfeer ontstaat waarin je je thuis voelt. Ze leveren zorg van de hoogste kwaliteit, de verloskundigen worden regelmatig geschoold.
makelaar groningen
Verloskundigenpraktijk De Kei Huisartsenpraktijk Vathorst.
Bij verloskundigenpraktijk De Kei bent u aan het goede adres. Hier kunt u terecht voor alle zorg rondom het krijgen van een kind. Van kinderwens tot de controle na de bevalling. De verloskundigen van De Kei vinden naast de medisch kant, persoonlijke zorg en aandacht erg belangrijk.
koelkast
Verloskundigenpraktijk Amersfoort De Kei.
Wat waren wij blij met de lieve en professionele dames van de kei, de afgelopen 9 maanden. Want ondanks dat ik zelf al jaren in de geboortezorg werk, is alles nieuw, onzeker en spannend als je zelf Josc, Tom en Rosie.
makelaar zoetermeer

Contacteer ons

Op zoek naar de kei verloskundige?