stichting kei
Stichting KEI heeft Erepenning van de stad Groningen RTV Noord.
Deel dit artikel.: Stichting KEI heeft Erepenning van de stad Groningen. Studenten vieren de KEI-week op de Grote Markt Foto: Martin Drent/RTV Noord. De stichting KEI heeft vrijdagmiddag de Erepenning van de stad Groningen gekregen. Burgemeester Peter den Oudsten reikte de onderscheiding uit vanwege het vijftigjarig bestaan van de KEI-week.
haar laten inplanten
KEI-week 2018 Introductieweek eerstejaars studenten in Groningen.
Waar kan ik slapen tijdens de KEI-week? Als je nog geen kamer hebt gevonden in Groningen is het heel erg makkelijk om te blijven slapen in Groningen tijdens de KEI-week. Stichting KEI biedt speciale slaapzalen waarvoor je je kunt aanmelden.
sloophout eettafel
Vacatures bij Stichting KEI TV NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij Stichting KEI TV. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Wil jij werken bij Stichting KEI TV?
baklijst
Algemeen Bestuur KEI-week 2018.
De organisatie van Stichting KEI bestaat uit verschillende bestuursorganen. De belangrijkste bestuursorganen zijn het Algemeen Bestuur AB en het Dagelijks Bestuur DB Het Algemeen Bestuur AB is het stichtingsbestuur en daarmee het hoogste orgaan van Stichting KEI. Het AB draagt de eindverantwoordelijkheid voor de KEI-week, controleert en adviseert het DB en stelt het meerjarenbeleid op.
wasmachine
Stichting KEI Rijswijk gaat kindpakket uitvoeren Bestuur.
In de nieuwe situatie kunnen ouders voor alle kindregelingen terecht bij één partij, Stichting KEI Rijswijk. Kansen voor ieder kind. Met de uitvoering van het kindpakket gaat Stichting KEI voort op de ingeslagen weg van wethouder Björn Lugthart van Sociale Zaken.
Het Algemeen Bestuur van Stichting KEI. KEI-week Groningen Facebook.
Het Algemeen Bestuur van Stichting KEI is op zoek naar versterking van haar team! Het Algemeen Bestuur heeft een adviserende en controlerende rol binnen Stichting KEI. Natuurlijk kent het Algemeen Bestuur ook een informele kant. Heb je commissie of bestuurservaring en lijkt het jou leuk om betrokken te zijn bij de organisatie van de grootste en duurzaamste introductieweek van Nederland?
KEI-week Wikipedia.
2 3 Naast het algemene KEI-programma, dat georganiseerd wordt door de Stichting KEI, vinden er tijdens KEI-week nog andere activiteiten van verscheidene studentenorganisaties uit Groningen plaats. Voor de meeste studentenverenigingen is de KEI-week de enige periode waarin nieuwe leden worden aangenomen.
Home KEI Rijswijk.
uk-panel, rowtrue: data-uk-grid-margin data-uk-scrollspycls'uk-animation-fade: uk-invisible, target: div uk-panel, delay300.: Samen bouwen aan de toekomst van Rijswijkse kinderen! Heb je nog vragen? We helpen je graag! Neem gerust contact op. Copyright KEI Rijswijk Algemene voorwaarden Realisatie website door Robuust Media. KEI Rijswijk deelt uit.

Contacteer ons

Resultaten voor stichting kei